top of page
Vyhledat

Umíme toho víc – obal, na který se nezapomíná


Je tu konec roku a je čas poděkovat partnerům za dosavadní spolupráci.

Ale jak? Dárečkem přece, ale kolik takových dárků Vaši obchodní partneři dostávají?

Chcete se odlišit a být zapamatovatelní?


My jsme přišli na způsob, jak i se zavřenýma očima poznají naši obchodní partneři, který dárek dostali od nás. Takový, který řekne, že nám na nich záleží a jak si jejich spolupráce vážíme.


Obal často prozradí víc než obsah. A vy přece chcete darovat nejen dárek, ale i pocit, který vyvolá a zanechá. Ať už je to pocit projeveného zájmu, originality, vyvolejte nadšení a wau efekt. Buďte zapamatovatelní. Dosáhněte toho, že si i po čase na Vaši firmu vzpomenou.


Jak toho docílit?

Každý rok se snažíme vymyslet nový vánoční dárek pro naše obchodní partnery, kterých si moc vážíme a poděkovat jim tak za dosavadní spolupráci.


Letos se zrodil nápad na tyto originální stromečky! Věnované v krabičce s vyřezaným logem naší firmy.

Dárkový stromeček je velmi důmyslně propracovaným a bezpečným obalem, který udělá radost v nejedné kanceláři a vykouzlí úsměv na tvářích obdarovaných.

Bezpečný obal

Stromeček není na několikavrstvý hvězdicový podklad pouze položen. Dobře tam drží v otočném kartonovém zámku, takže ani sebevětší nešika, nemá šanci lahvinku rozbít.

Návod, jak zámek otevřít, jsme přiložili ve formě malé infografiky rovnou do krabice, aby partneři nemuseli vymýšlet, jak že to vlastně otevřou. Láhev je bezpečně fixována i kruhovými přířezy a celý stromek je vložen do stylové snadno otevíratelné krabice s našim logem. Pro snadnější přenos jsme krabici vytvořili na míru i s uchy.

Věděli jste, že s námi hravě vyřešíte i Vaše firemní dárky, a to nejen na Vánoce? Čeká Vás výročí založení podniku? Ať už k výročí firmy, pro obchodní partnery jako milá pozornost, pro zaměstnance při odchodu do důchodu, na dětské dny nebo firemní večírky.


Chcete být zapamatovatelní?

Umíme udělat obal na míru a Vaše logo použijeme na dárkové krabičky, obaly i výrobky a zrealizujeme Vaše představy od A do Z.


Pokud se na nás obrátíte, náš konstruktérský tým i pro Vás vymyslí a zpracuje originální řešení, tak jak potřebujete vy. Rozměr krabiček, materiál, barva, motiv je možný takový, který si sami zvolíte.

TVOŘÍME a VYMÝŠLÍME

S námi hravě vyřešíte i Vaše firemní dárky například s krabičkami s Vaším logem apod. Zrealizujeme Vaše představy, nebo za Vás vymyslíme originální řešení….


Kontaktujte nás!

Pokud máte zájem o zakázkovou výrobu, neváhejte se na nás obrátit prostřednictvím e-mailu na info@amma.cz, nebo přímo na telefonním čísle +420 465 565 000.


Pro sestavení cenové nabídky pro kartony a krabice potřebujeme znát:

  • Rozměry krabice v pořadí délka x šířka x výška - nejlépe vnitřní rozměry.

  • Typ krabice (pošlete přiložený odkaz nebo obrázek krabice) nebo dle FEFCO katalogu.

  • Materiál, ze kterého má být krabice vyrobena (mikrovlna, třívrstvá, pětivrstvá lepenka) nebo účel použití, abychom mohli materiál správně určit za Vás

  • Požadované množství

  • Bližší specifikaci k logu nebo potisku - pokud již znáte finální podobu, pošlete náhled v tiskové kvalitě v křivkách, nejlépe formát pdf. Pokud nemáte k dispozici náhled, specifikujte blíže samotné logo -velikost plochy a umístění logo na krabici.

  • Uveďte telefon a e-mail pro lepší komunikaci.

Neváhejte nás kdykoliv kontaktovat. S řešením Vašeho požadavku Vám rádi pomůžeme.


bottom of page