top of page
Vyhledat

My jsme AMMA: Nahlédněte k nám

V oblasti obalů a procesu balení máme dlouholeté zkušenosti. Naší snahou je poskytovat perfektní služby a kvalitní zboží. Snažíme se neustále zdokonalovat a sledujeme nejnovější trendy ze světa obalového materiálu.

  • Špičková kvalita je náš standard. Jsme držiteli certifikátu ISO 9001.

  • Zabýváme se převážně výrobou obalů z kartonu. Nabízíme široký sortiment obalů pro efektní prezentaci i pro bezpečnou přepravu.

  • Obaly na míru & odborné poradenství & individuální přístup. Naši obchodní zástupci se o vás postarají.

  • Spolehlivé doručení - vlastní doprava. Obaly vám dovezeme přesně a včas.

  • Poskytujeme náhradní plnění.

 

Jak jistě víte, loni jsme oslavili 20 let firmy!


Za obrovský úspěch považujeme to, že mezi sebou máme hned několik kolegů, kteří jsou tu už více než 15 let, zkrátka profíci. Ale o nich bude samotný příspěvek později.🙂 Jsme super parta lidí, která se Vám stará o obalový materiál. Umíme spolu komunikovat, diskutovat, vyjednávat a někdy se i pohádáme.🙂 To všechno ale proto, abychom mohli nabídnout co nejlepší řešení Vám, našim zákazníkům. A pak jsme spokojení všichni.


Rádi spolu trávíme nejen pracovní dobu, a tak často vymýšlíme společné mimopracovní akce (túry, chalupy, sklípky, pivovary, volejbalové turnaje aj.). Zkrátka je nám spolu dobře. Chceš se přidat k nám?

Mrkni jaká máme vypsaná výběrová řízení, třeba hledáme zrovna tebe. → https://www.amma.cz/kariera


 

Máme nové logo, všimli jste si?


Vzhledem k délce naší historie se snažíme neustále myslet na budoucnost, být blízko našim zákazníkům i zaměstnancům, přemýšlet inovativně a nebát se změn. Původní logo reprezentovalo AMMA PROGRESS dvacet let! Proto jsme si k loňským dvacetinám nadělili logo nové, se kterým vyrážíme do nového období!

Věříme, že se vám náš nový vzhled zalíbí.




bottom of page